UiA logo hvit

Internship Tekreal

Analytiker, finans, analyse, økonomi

Goodtech AS

Bedriftsbeskrivelse:

Goodtech er i dag en av Nordens ledende aktører innenfor industriell automatisering, robotisering, digitalisering og elektrifisering, og bistår kunder i de fleste industrier med å oppnå og opprettholde konkurransefortrinn i sine prosesser.

I Goodtech har vi levert automatisering, integrasjon, innsikt og elektrifisering i over 100 år, og løsningene våre har aldri vært mer relevante enn nå. I dag hjelper vi – fra vårt fotfeste i Norden, kunder over hele verden med å effektivisere ressursbruk i sine arbeidsprosesser, redusere risiko både fysisk og digitalt, og samtidig redusere kundens fotavtrykk per produserte enhet i alle ledd i produksjonsprosessen.

Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 500 millioner og har omkring 300 medarbeidere i Norge og Sverige

Stillingsbeskrivelse:

Goodtech vokser stadig, og er på jakt etter dyktige studentanalytikere som kan bistå i utarbeidelse av selskapsanalyser både i interne forbedringsinitiativer i Goodtech, samt konkurrent- og markedsanalyser av aktørene og aktiviteten rundt selskapet vårt. Arbeidet vil inneholde oppgaver som passer både for den som aspirerer til en karriere i management consulting, corporate finance / investment banking, eller business development. Stillingen rapporterer direkte til konsernets CFO, som har base på konsernets hovedkontor på Helsfyr i Oslo, og vil jobbe tett med øvrig selskaps- og konsernledelse med analyser og beslutningsunderlag.

Stillingen byr på varierte arbeidsoppgaver i et miljø som verdsetter kultur, kreativitet og proaktivitet høyt – og som vil bidra til å gjøre nordisk industri konkurransedyktig igjen!

Vi kan tilby: En spennende faglig og kreativ utfordring for analytisk anlagte studenter som ønsker arbeidserfaring – og ikke minst nettverk. I rollen vil analyseteamet jobbe direkte med konsernets øverste ledelse i utarbeidelse av analyser og beslutningsunderlag for investeringsbeslutninger, samt strategiske veivalg.

Det vil bli gitt innførende trening i hvordan anvende MS-produktene excel og powerpoint til effektiv stordataanalyse og utarbeidelse av beslutningsunderlag for toppledelse. Enkelte caser kan også invitere til utvikling innenfor finansiell modellering.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Økonomi
  • Finans
  • INDØK
  • EMIL
  • STEM

Studieretninger

Industriell økonomi og teknologiledelse MA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Kristine Goa Kloven
HR Mananger

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.