UiA logo hvit

Internship Tekreal

Instructional Designer / e-læring

Alcoa

INTERNSHIP DIGITAL OPPLÆRING TIL ALCOA NORWAY, LISTA

I mer enn 100 år har Alcoa-ansatte over hele verden definert hva som er mulig – fra vår oppfinnelse som gjorde aluminium til et hverdagselement til å redefinere hva det betyr å være et bærekraftig aluminiumsselskap. Opp gjennom historien vår, har våre talentfulle Alcoa-ansatte fulgt opp med gjennombrytende oppfinnelser og beste praksiser som har ført til effektivitet, sikkerhet, bærekraft, global profesjonell karriereutvikling og sterkere lokalsamfunn der vi opererer. Bli med oss og finn ut hva som er mulig for deg!

Idyllisk plassert i Sørlandsskjærgården omkranset av landemerker som Loshavn, Lista fyr og seilskutebyen Farsund finner du hjørnesteinsbedriften Alcoa Lista aluminiumsverk.
Sommerparadiset kan tilby attraktive stillinger i en solid bedrift med over 51 års industrihistorie, et aktivt nærmiljø og flotte idrettsanlegg like ved bedriften.
En trivelig arbeidsplass, et trygt og godt sted å etablere seg med familie. Vi opplever en region i vekst og mangfold hvor det er lett å trives for alle. 

Vi styrker vår satsning på opplæring og HMS. Alcoa Lista er inne i en prosess hvor vi moderniserer, effektiviserer og øker kvaliteten på opplæring. E-læring, mikrolæring og andre digitale opplæringsmuligheter er elementer i denne satsningen.

Vi ønsker derfor å tiltrekke oss engasjerte og lærevillige studenter for å bidra i utformingen av opplæringsmaler innenfor digital læring, opplæringsmateriell og publisering av disse. Den rette kandidaten vil få mulighet til å være, skapende, innovativ og kreativ, samtidig som mulighetene til å bidra og lære er store.

 Arbeidsoppgaver

  • Designe opplæringsmaler
  • Produsere HMS-opplæring
  • Omdanne eksisterende opplæringsmateriell til moderne digital opplæring

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Evnen til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
  • Bruke digitale verktøy
  • Bruke digitale opplæringsprogram
  • Inneha god HMS forståelse og holdning
  • Flytende Norsk og Engelsk skriftlig og muntlig.

For å lykkes og trives i rollen må du være systematisk, kreativ og proaktiv. Gode opplæringsprogram dannes i samarbeid med andre. Derfor må du i denne stillingen være i stand til å samarbeide på tvers av ulike fagområder og med ulike folk.

Vi tilbyr et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med trivelige kollegaer, interessante og innovative arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter

Studieretninger

Multimedia and Educational Technology MAMultimedieteknologi og -design BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Roar Hole
Opplærings- og talentleder

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.