UiA logo hvit

Internship Tekreal

Kommunikasjon, programmering og design intranet

Alcoa

INTERNSHIP DESIGN OG KOMMUNIKASJON INTRANET TIL ALCOA NORWAY, LISTA

I mer enn 100 år har Alcoa-ansatte over hele verden definert hva som er mulig – fra vår oppfinnelse som gjorde aluminium til et hverdagselement til å redefinere hva det betyr å være et bærekraftig aluminiumsselskap. Opp gjennom historien vår, har våre talentfulle Alcoa-ansatte fulgt opp med gjennombrytende oppfinnelser og beste praksiser som har ført til effektivitet, sikkerhet, bærekraft, global profesjonell karriereutvikling og sterkere lokalsamfunn der vi opererer. Bli med oss og finn ut hva som er mulig for deg!

Idyllisk plassert i Sørlandsskjærgården omkranset av landemerker som Loshavn, Lista fyr og seilskutebyen Farsund finner du hjørnesteinsbedriften Alcoa Lista aluminiumsverk.
Sommerparadiset kan tilby attraktive stillinger i en solid bedrift med over 51 års industrihistorie, et aktivt nærmiljø og flotte idrettsanlegg like ved bedriften.
En trivelig arbeidsplass, et trygt og godt sted å etablere seg med familie. Vi opplever en region i vekst og mangfold hvor det er lett å trives for alle. 

Vi ønsker å oppdatere vårt intranett som kommunikasjonskanal og informasjonskanal internt for våre ansatte på Alcoa Lista. Intranett er et viktig medium for at alle ansatte skal få nødvendig kommunikasjon og tilgang til opplæring, dokumenter og nyeste informasjon.  

Vi ønsker å ansette en intern for å oppdatere, fornye og forbedre vårt intranett. Sharepoint vil fremdeles være vårt foretrukne progam, men vi ser store muligheter til å forbedre eksisterende layout og design. Den riktige kandidaten vil ha stor påvirkningskraft i å designe og legge til rette for et mer fremtidsrettet intranett for Alcoa Lista.

Arbeidsoppgaver

 • Videreutvikle dagens intranett til en fremtidsrettet løsning
 • Kartlegge organisasjonens informasjonsbehov
 • Kartlegge hvilke systemer som finnes og muligheter de kan gi
 • Harmonisere intranettets design og layout med Alcoa sitt globale uttrykk
 • Bidra til en mer brukervennlig design
 • Bidra til intranettets profil som kommunikasjonskanal internt

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Evnen til å arbeide selvstendig og i samarbeid med andre
 • Bruke digitale verktøy
 • Kompetanse i Sharepoint, Office-pakken og web / DB programmering
 • God kommunikasjonskompetanse
 • Flytende Norsk og Engelsk skriftlig og muntlig.

For å lykkes og trives i rollen må du være både kreativ og proaktiv samtidig som du er nøyaktig og en god lytter. Du må være i stand til å samarbeide på tvers av ulike fagområder og med ulike folk.

Vi tilbyr et godt og mangfoldig arbeidsmiljø med trivelige kollegaer, interessante og innovative arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter

Studieretninger

Data BAMultimedia and Educational Technology MAMultimedieteknologi og -design BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Roar Hole
Opplærings- og talentleder

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.