UiA logo hvit

Internship Tekreal

Prosjektleder, Prosjektkoordinator

Mechatronics Innovation Lab

Prosjekt-koordinator

MIL AS er en del av den nasjonale infrastrukturen for pilot-testing, eksperimentell utvikling av industrielle produkter, systemer og tjenester for introduksjon i markedet. Selskapet er et ledende senter for innovasjon, pilotering og teknologikvalifisering innen mekatronikk og tilhørende disipliner, som kan bidra til styrke industriens konkurranse- og innovasjonsevne og raskere markedsintroduksjon av nye produkter og løsninger.

MIL AS er tilknyttet campus Grimstad og er eid av Universitetet i Agder og NORCE. Laben drives i nært samarbeid med næringslivet som også har et flertall i styret. MIL er etablert og finansiert i et samarbeid med Universitetet i Agder, GCE NODE, J.B.Ugland-selskapene, regional industri og Nærings- og Fiskeridepartementet.

Vi ser etter en prosjekt-koordinator som kan bistå MIL med å holde kontroll på våre oppdrag og leveranser, følge opp status, sikre god gjennomføring og flyt i leveransene våre. Det vil også være mulig å inneha rollen som prosjektleder i noen tilfeller og for noen mindre prosjekter eller leveranser. Vi håper også at kandidaten har mulighet til å foreslå forbedringer i våre leveransemodeller og -prosesser, og vil få mulighet til å teste dette ut i praksis.

I denne rollen inkluderer dette også noe markedsføring av våre oppdrag og prosjekter i våre sosiale media kanaler og på hjemmesiden vår. Ved interesse, er vi også åpne for forslag til forbedringer innen vår markedsføring av MIL og MILs tjenester.

Vi kan tilby en unik mulighet til å bli del av et team som jobber med morgendagens teknologi og inspirerer til innovasjonsutvikling i tett samarbeid med kundene våre. Du vil jobbe tett sammen med både bedrifter og samarbeidspartnere fra hele Norge og internasjonalt. Hvis du har et brennende ønske om å lære, kan vi garantere deg spennende utfordringer og varierte oppgaver i et positivt og innovativt miljø. Vi holder til på UiA Campus, med inspirerende studentmiljø og andre innovasjons-sentre i nærmiljøet.

Arbeidssted er i Grimstad.

Vi er opptatt av mangfold i vårt team, og det påvirker også våre rekrutteringsprosesser.

For mer info sjekk hjemmesiden;  www.mil-as.no

Spørsmål kan rettes til daglig leder Lene Merethe Liodden, tlf 993 53 222.

Studieretninger

Bygg MAByggdesign BAIndustriell økonomi og teknologiledelse MAMultimedia and Educational Technology MAMultimedieteknologi og -design BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Lene Merethe Liodden
Daglig Leder

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.

Stillingen er tatt.