UiA logo hvit

Internship Tekreal

Software utvikling, server admin, HMI, web-basert frontend

MotionTech

Internship i MotionTech – “Your partner in advanced motion technology”:

Vi i MotionTech mener at studenter er viktige ressurser for fremtiden, og vil dermed gjerne bli kjent med deg allerede i studietiden. Dette er en unik mulighet for å få kjennskap til bransjen, og praktisk erfaring i et dynamisk og fartsfylt miljø, samtidig som du kan ha en innvirkning på fremtiden for motion technology.

Under internshipet vil du jobbe tett med vårt kunnskapsrike ingeniørteam i banebrytende prosjekter. Her får du muligheten til å utvikle dine ferdigheter innen full stack web-basert frontendutvikling integrert mot industrielle kontrollsystemer. En ettertraktet kompetanse som i økende grad kreves i mange fremoverlente bedrifter.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å:

  • Utføre studie på hvilke open-source rammeverk som vil være best egnet for utvikling av web-basert HMI løsning for MotionTech sine kontrollsystemer. Rammeverk kan f.eks være av typen React JS, men tilhørende UI toolkits.
  • Utvikle en demo HMI til eksisterende Beckhoff kontrollsystem med valgt rammeverk og UI toolkits.
  • Integrere utviklet HMI mot Beckhoff PLC for styring av sanntids kontrollsystem utviklet av MotionTech.
  • Konfigurere webserver for hosting av HMI både for Windows og Linux baserte operativsystemer.

Vi ser etter deg som:

  • Har et brennende interesse for teknologi.
  • Har kompetanse innen JavaScript, HTML, nettverksprotokoller og server administrasjon.
  • Er kjent med bruk av Git versjonshåndtering og CI/CD.
  • Har analytiske evner og er god på problemløsning.
  • Evner å jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre.

Kjennskap til C/C++ og eventuelt PLC programmering vil telle positivt. Det forventes ikke at du skal kunne alt, men vi ser etter deg som er motivert, nysgjerrig og villig til å lære nye ting. Du er også en person som er glad i å ta ansvar, men som sier fra dersom du står fast i en arbeidsoppgave – da er vi klare for å hjelpe deg.

Vi ønsker søknader fra alle kvalifiserte søkere, så hvis du er klar for å ta din tekniske kompetanse til neste nivå vil vi gjerne høre fra deg! Vennligst send CV, søknad og vitnemål til sondre.tordal@motiontech.no

Om MotionTech:
MotionTech er en tech-bedrift som ble startet i 2020, med misjon om å være brobygger mellom akademisk forskning og industrielle løsninger. Vi spesialiserer oss på offshore robotikk, og har levert komplekse styresystemer til flere selskaper, blant i annet Norge, Tyskland og USA. Hos oss er det viktig med trivsel på arbeidsplassen, noe vi tilrettelegger for gjennom spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, samt ved å gi våre ansatte muligheten til å påvirke sin egen arbeidsdag. For å bevare et godt arbeidsmiljø vektlegger vi samarbeid og sosialt fellesskap. MotionTech er lokalisert i Grimstad sentrum i nyoppusede lokaler.

Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Sondre Sanden Tørdal
Stillingstittel: CEO
E-postadresse: sondre.tordal@motiontech.no 

Kontaktperson: Elin Jönsson
Stillingstittel: HR-konsult
E-postadresse: elin.jonsson@motiontech.no 

Studieretninger

Data BAElektronikk BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Sondre Sanden Tørdal
CEO

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.

Stillingen er tatt.