UiA logo hvit

Internship Tekreal

UX, UI, Design, Intern, Figma, Design System, team

Forsta

UX Design Intern @ Forsta

Vi er Forsta, et internasjonalt softwareselskap som leverer komplette løsninger innen kunde og ansatt-opplevelses-bransjen. Vår plattform gir verdens største bedrifter en datadrevet måte å forbedre seg på. Ved hjelp av vår plattform kan kundene våre samle inn tilbakemeldinger, analysere data, identifisere de mest verdifulle utfordringene å løse, samt følge opp endringene de gjør og hvordan de påvirker kunde og ansatt-opplevelsen. På denne måten, hjelper vi i Forsta våre kunder å skape verdi, gjennom forbedrede tjeneste og produkter, og mer fornøyde ansatte.

Hos Forsta kan du forvente å jobbe med en spennende merkevare i vekst, og en kultur som fremmer læring, utvikling og kreativitet. Teamet du vil være mest inkludert i jobb vårt holder til i Hasseldalen i Grimstad, hvor vi har et godt arbeidsmiljø og støtter hverandre i å nå felles mål. UX designer jobber remote.

Som Forsta Intern får du:

 • En unik mulighet til å delta i et relevant selskap som er verdensledende i sin bransje
 • Muligheten til å opparbeide deg praktisk erfaring
 • Et inspirerende arbeidsmiljø med muligheter til å samarbeide med dyktige fagfolk
 • Spennende utfordringer i et globalt miljø
 • Muligheten til å bygge et nettverk innen bransjen
 • Regelmessig oppfølging og personlig utvikling
 • Lunsj-ordning for de dagene du jobber fra kontoret

Jobbeskrivelse

Som UX Design Intern vil du delta i vår ukentlige prosess og jobbe med interessante UX/UI-utfordringer på plattformen vår. Du vil bli introdusert for spesifikke problemer relatert til usabillity, accessibility, usability and consistency på plattformen vår. Det vil gjøre deg innsikt nok slik du kan bidra i designprosessen, fra UX-forskning til prototyping og validering.

Din rolle som Intern UI/UX Designer vil sørge for at du kan:

 • delta i ukentlige møter med designteammedlemmene og lære om designprosessene våre
 • samarbeide i UX-forskning og bygge relevant erfaring på å gjennomføre intervjuer
 • få en forståelse av hvordan design passer inn i hele produktutviklingsprosessen
 • jobbe selvstendig med å lage prototyper og samarbeide med andre designere under brukertesting
 • bidra til å gjennomføre brukervennlighet/tilgjengelighetsanalyser av ulike produkter i plattformen.

Med base ved på vårt Grimstadkontor vil du for det meste bli eksponert for teamdynamikk i produktdesign og utvikling av både nåværende og kommende funksjoner i Genius tekstanalyse. Du vil også være involvert i prosessen med å undersøke, lage prototyper og brukerteste funksjoner til andre produkter på Forsta Plus plattformen.

Kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som liker å løse problemer og har et indre driv til å forbedre ting. Du ser muligheter, er kreativ og det motiverer deg til å sette deg inn i et programvareselskap med globalt fokus. Du har en sterk interesse for alt fra visuell design, til brukeropplevelse og brukervennlighetstesting. Du liker å ta initiativ til å drive endring. Som vår nye Intern har du en relevant utdanning og interesse, men minst like viktig er en setting som gjør at du vil spille kollegene dine godt, og dele kunnskap. Arbeidsspråket vårt er engelsk.

Annen informasjon

Noter deg at dette er en Internship-stilling i samarbeid med Universitetet i Agder, og kun kandidater som møter Internship fag-kodenes krav vill bli vurdert. Arbeidet vil i all hovedsak bli utført på Forsta AS sine kontorer i Grimstad. Vårt arbeidsspråk er engelsk.

Studieretninger

Data BAMultimedia and Educational Technology MAMultimedieteknologi og -design BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Daniel Arevalo
Senior Product Designer

For mer informasjon:

Send søknad

Søknadsfristen er nå gått ut.

Stillingen er tatt.