UiA logo hvit

Internship Tekreal

Mekanisk konstruksjon, Hydraulikk, Sylinderoverhaling

Servi AS

Flinke folk har mange muligheter, hvorfor skal du velge å gjennomføre internship hos oss?

Servi er en bedrift med mange muligheter. Faktorer som kjennetegner vår kultur, er kollegaer som virkelig stiller opp for hverandre, gode ideer og karrieremessige muligheter. Mange av våre ansatte har hatt flere ulike roller i bedriften, og vi er stolte av at så mange har vært hos oss i mer enn 20 år. Rekorden er for tiden 50 år! Nytenkning og forbedringsforslag verdsettes hos oss, derfor ønsker vi å høre dine perspektiver.   

Vi kan også nevne at vi lenge har vært Norges største leverandør av hydraulikk til offshore- og marineindustrien, i tillegg til forsvarsindustri og landbasert industri. Innovative løsninger er kanskje stikkordet for at vi har overlevd siden etableringen i 1912. Derfor ser vi alltid etter nye spennende satsningsområder. Akkurat nå er havvind et viktig nytt satsningsområde. Hovedfokus for oss er å kunne tilby innovative og bærekraftige løsninger til våre kunder. Alle nye utviklingsprosjekter i Servi skal alltid inngå i ett av våre tre utvalgte FNs bærekrafts mål. Er dette noe du har lyst til å bidra på?

 

Hvis du velger oss, får du bryne deg på denne oppgaven til høsten:

Som en del av Servi’s bærekraftstrategi, utvikler og utvider vi kapasiteten for overhaling av hydraulikksylindere. Derfor må vi samtidig øke vår kapasitet til å åpne sylindere.

Akkurat nå er vi på utkikk etter en student som kan hjelpe oss å konstruere en maskin som forenkler prosessen med å åpne hydrauliske sylindre.

Vi skal konstruere en “knekke-maskin”, som vi sier på fagspråket, for å kunne redusere arbeidstiden en overhaling tar. Maskinen skal kunne holde fast rør/stang mens pakkboks/stempel skrus løs. I tillegg ønsker vi at den ved demontering skal kunne trekke stangen kontrollert ut av røret, og ved montering skal den kunne skyve stang/stempel inn i røret.

Arbeidet vil inneholde mekanisk og hydraulisk konstruksjon. Denne oppgaven vil gi et godt innblikk i hvordan Servi jobber. Studenten vil være med på hele designløpet fra ide til ferdig konstruksjon (og kanskje ferdig maskin om tiden tillater det). Studenten vil få veiledning fra godt kvalifiserte medarbeidere hos oss.

Dette arbeidet skal bli utført ved vår avdeling i Kristiansand. Vi ser for oss at du vil jobbe hos oss inntil et par dager i uken i løpet av høstsemesteret. Arbeidet kan gjøres fra kontoret vårt, men også delvis hjemmefra/UIA.

Høres dette interessant ut? Da håper vi du vil sende oss en søknad.

Studieretninger

Mekatronikk BA
Internship periode: 
August - November
 2023

Kontaktperson

Tonje Løff Ballesteros
HR Manager

For mer informasjon:

Send søknad

Stillingen er tatt.